DOBRODOŠLI

HOTEL DUBROVNIK

Gost mogu zaboraviti što se im rekli, ali ne mogu nikada zaboraviti osjeĆaje.HOTELSKI STIL I UGOĐAJ

Hotel Dubrovnik je smješten u Dubrovniku u lijepom zalijevu(uvali) Lapad, samo 3 kilometra od povijesnog gradskog centra s vrlo dobrom autobusnom povezanošću.

Hotel nudi 22 luksuzno opremljene sobe i 4 apartmana, restoran, aperitiv bar i besplatanu Wi-Fi Internet povezanost.

REZERVIRAJTE DANAS!

Rezervirajte Vaš boravak s nama i doživite sigurne i ugodan ljetni odmor na vrijeme.

POGLEDAJTE SMJEŠTAJ!

ŠTO KAŽU O NAMA

 • Bruna PListopad 2021
  SVEUKUPNO ISKUSTVO: IZVRSNO

  "Vrlo lijepo i uredno mjesto boravka. Imali smo samo doručak, ali hrana je bila vrlo dobra i svježa. Nešto sužen izbor za vegane, ali snašli smo se. Svo osoblje je bilo srdačno, posebno Đuro koji je bio izvrstan domaćin. Hvala Đuro što si nam boravak učinio još ugodnijim."

 • Nawal P Kolovoz 2021
  SVEUKUPNO ISKUSTVO: UDOBNO I OPUŠTAJUĆE

  "Hotel je uredan, doručak je dobar, osoblje je predivno, osobito Leonard sa recepcije sa svojom profesionalnom uslugom, osoblje je super - oni su uvijek tu kad ih trebate, zato puno hvala!"

 • Dik ten Hove Srpanj 2021
  SVEUKUPNO ISKUSTVO: PREDIVNO

  "Ostali smo 6 noći u hotelu i bili smo vrlo zadovoljni. Hotel se nalazi 100m od autobusne stanice do Grada (autobus br. 6 ide svakih 15min). Hotel Dubrovnik je sladak i udoban. Super prijateljski naklonjeno osoblje i pristojan doručak (nešto sužen izbor). Soba je bila čista i domaćica je bila uporna u čišćenju sobe svaki dan. Hotel Dubrovnik je upotpunio naše iskustvo boravka. Vratiti ćemo se!"